Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Dump 10 Facebook-vriendjes en ontvang een gratis Whopper

Merken belonen consumenten al langer wanneer ze een Facebook app doorsturen naar hun vriendenlijst (waardoor Facebook vaak jammer genoeg op een groot send 2 a friend-mechanisme lijkt, maar dat is een andere discussie). Burger King is er  met de Whopper Sacrifice echter in geslaagd een onverwachte twist aan dit veelgebruikte trucje te geven.

Whopper Sacrifice

Wie tien contacten uit zijn Facebook zwiert via Whopper Sacrifice, wordt beloond met een gratis Whopper. Om de belediging kracht bij te zetten (en viraal te maken), vertelt de app de gedumpten dat het slechts een Whopper vergde om jou te overtuigen hen te dumpen. Knap gevonden. Iedereen heeft immers minstens 10 contacten zitten die hij of zij eigenlijk van haar nog pluimen kent. En u, wie zou u dumpen?

Via

, , , ,

3 Discussions on
“Dump 10 Facebook-vriendjes en ontvang een gratis Whopper”
  • nice one! I like the idea. Maar kan hier niet heel makkelijk misbruik van gemaakt worden, onder vrienden. Na het verorberen van je burger terug connecten.

  • Ik vermoed dat ze wel een disclaimertje hebben voorzien waarin staat dat de actie is beperkt tot een bon per persoon, denk je niet? Zo zijn ze wel, die marketingjongens 😉