Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

De naakte lijven van Manix

Je kan er tegenwoordig niet naast kijken, naast de campagne van condoommerk Manix. Reuzegrote copulerende koppeltjes naast de Belgische wegen veroorzaken files, persaandacht en een (weliswaar ongegrond verklaarde) klacht bij de Jep (Jury voor Ethische Praktijken inzake Reclame).

Manix

Met de ‘Get Closer’-campagne wil Manix duidelijk maken dat hun condooms zo fijn zijn dat het voelt alsof je er geen draagt. Maar het tot nu toe vrij onbekende merk, dat in België moet opboksen tegen condoomgigant Durex, wil hiermee natuurlijk vooral opvallen. En slaagt daar met deze outdoorcampagne ook perfect in, zonder daarom over de lijn te gaan. Missie geslaagd.

Manix

Met de opvolgende online campagne zit het merk echter al heel wat dichter op die lijn. Op Manix.be kan je ‘je heetste verhalen’ publiceren en daarmee een Get Closer-kit winnen met 93 condooms, glijmiddel en een vibrerende ring. Verder kan je ook achter de schermen ‘penetreren’ . Lees: kan je de ongecensureerde naaktfoto’s uit de campagne bekijken. Naamsbekendheid gaat het merk hier zeker mee winnen, maar geef mij toch maar de minder expliciete speelsheid van Durex.

Manix

Made by McCann Erickson België.

7 Discussions on
“De naakte lijven van Manix”