Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Stubru steelt water voor Music For Life

Dit weekend dook in verscheidene programma’s van de openbare omroep een jongetje op dat het water van de presentatoren of gasten stal.

Het bleek al snel een actie te zijn voor Music For Life, de inzamelactie van StuBru waarbij drie presentatoren zich in een glazen huis laten opsluiten t.v.v. zuiver drinkwater voor de Derde Wereld. Made by Mortierbrigade, dat eerder ook al de ‘Van de Veire en Osama’-viral ineenstak.

http://www.youtube.com/watch?v=hWIXP2ARSNs
http://www.youtube.com/watch?v=G_nNZRaB0q0
http://www.youtube.com/watch?v=BmSZnxoSm9c

Via

, , , ,

5 Discussions on
“Stubru steelt water voor Music For Life”
 • Had het nog niet gezien. Hoe is dan duidelijk geworden dat het om Music for Life ging? Of weet enkel dat kleine groepje dat de reclameblogs volgt het?

 • Nee hoor. Er staat een filmpje op de Music For Life website en er werd over gesproken op StuBru.

 • Op Broodkast vroeg ik me al af ik de enige reclame-aficionade in Vlaanderen ben die NIET van zijn stoel gevallen is van amazingness door deze campagne?

  Misschien vind ik hier nog een zielsverwant?

  Volgens mij wordt dit wel bij MediaMarketing wel de volgende “campaign of the week”, en misschien is het ook wel de beste Belgische campagne die we deze week gaan zien, maar deze campagne de hemel in prijzen ga ik ook niet doen.

  1) niet meer origineel (cfr. de zwakke viral van Zita op VT4)
  2) “Reclamestunt!!!” was written all over it.

 • Voor elke reactie op Reageer For Life op mijn blog stort ik 62 cent. ‘t Lijkt wel spam, maar ‘t is voor het goede doel, en dan mag alles.