← Terug naar de startpagina

Sprite doet een wtf

Ik twijfel of ik dit nu zo ongelooflijk slecht vind dat het weer goed wordt, of gewoon barslecht. Ik vrees echter voor de laatste optie …

3 Commentaren.
  1. Laurens Van den Wijngaert zegt:

    De vraag is niet of dit goed of slecht is, maar wel: wie keurde dit goed, en nog beter: wie betaalde de ongetwijfeld torenhoge budgetten hiervoor? … Triestig…

  2. Tim Schuurbiers zegt:

    Dit is inderdaad zeldzaam. Ik vraag me altijd af welke bedrijven zulke dingen (durven) maken. Dit moeten toch bedrijven zijn met een enorm goede naam, anders neem je dit in de concept fase toch niet aan…

  3. Nicolas Chartier zegt:

    Deze wtf is het werk van Publicis Israel. Elk land heeft zo zijn eigen humor. Kijk maar naar de compleet van de pot gerukte reclames uit Japan en Thailand (waar ik dan wel weer een grote fan van ben). Maar een merk als Sprite zou sommige nationale initiatieven misschien beter tegenhouden. Anderzijds ben ik misschien toch te negatief, aangezien de spot wel goed onthaald wordt op andere reclameblogs. Les gouts et les couleurs … ?

Plaats uw commentaar:

Opgelet: Commentaarmoderatie is ingeschakeld en
kan uw commentaar vertragen.
Commentaar opnieuw doorsturen is niet nodig.