Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Sprite doet een wtf

Ik twijfel of ik dit nu zo ongelooflijk slecht vind dat het weer goed wordt, of gewoon barslecht. Ik vrees echter voor de laatste optie …

3 Discussions on
“Sprite doet een wtf”
  • Dit is inderdaad zeldzaam. Ik vraag me altijd af welke bedrijven zulke dingen (durven) maken. Dit moeten toch bedrijven zijn met een enorm goede naam, anders neem je dit in de concept fase toch niet aan…

  • Deze wtf is het werk van Publicis Israel. Elk land heeft zo zijn eigen humor. Kijk maar naar de compleet van de pot gerukte reclames uit Japan en Thailand (waar ik dan wel weer een grote fan van ben). Maar een merk als Sprite zou sommige nationale initiatieven misschien beter tegenhouden. Anderzijds ben ik misschien toch te negatief, aangezien de spot wel goed onthaald wordt op andere reclameblogs. Les gouts et les couleurs … ?