← Terug naar de startpagina

Even off topic

Ik probeer mijn bronnen systematisch te vermelden. Ere wie ere toekomt. Sommigen doen dat systematisch niet. Schrijven je post klakkeloos over, inclusief je scans, links en flauwe humor. Met bronvermelding streelt dat mijn ego. Zonder bronvermelding maakt dat me nijdig.

5 Commentaren.
 1. Etienne zegt:

  Iedereen maakt gebruik van meerdere bronnen en dat kunnen wel eens dezelfde zijn. Weblogs vertonen zeer vaak publicatie van stukken rond dezelfde periode. Dat valt niet te voorkomen. Maar wat betreft de case omtrent de Gazet van Antwerpen heeft u helemaal gelijk. Het is niet netjes en de bronvermelding is toegevoegd. Mijn excuses, ik zal er meer aandacht aan besteden. De link is geplaatst. Kunnen we deze topic als opgelost beschouwen en verwijderen?

 2. Nicolas zegt:

  Dank je wel voor je rechtzetting én je open antwoord, Etienne.
  Ik beschouw dit topic dus als gesloten. Of toch bijna,
  want ik zie dat je mijn comment van je blog hebt verwijderd. Ook dat vind ik niet zo netjes. Draait bloggen niet juist om openheid?

 3. Etienne zegt:

  Nicolas, dat snap ik. Maar mag ik als beginner niet af en toe een foutje permitteren?

 4. Nicolas zegt:

  Tuurlijk mag je dat, Etienne. Ook al ben je niet zo’n grote beginner 😉 Het is jouw blog, je zegt of verwijdert er wat je wil. Net als ik hier.

 5. Etienne zegt:

  Okee. Prima.

Plaats uw commentaar:

Opgelet: Commentaarmoderatie is ingeschakeld en
kan uw commentaar vertragen.
Commentaar opnieuw doorsturen is niet nodig.