Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Shave the pussy

Gaat u voor de landingsbaan, de kale knikker of de retro bush? Voor die laatste kan ik u niet helpen, voor alle andere dameskapsels down under verwijs ik u met veel plezier door naar Shave The Pussy.

Shave the pussy

Shave The Pussy wil meisjes en vrouwen voorlichten over de beste manier om hun driehoek te onderhouden en doet dat met een lekker oubollige knipoog. Bezoekers worden door de ouderwetse verpleegster Miss Fiffi uitgenodigd om een origineel schaamkapsel te creëren met een schaar, een scheermesje, een kam en enkele RFSU-producten (RFSU is een Zweedse vereniging voor seksuele voorlichting en de opdrachtgever voor Shave the pussy).

Shave the pussy

Miss Fiffi geeft het gecreëerde kapsel meteen een score van 1 tot 10. Wie 10 scoort, maakt kans op een scheerset. Wie nog wat hulp nodig heeft of zich afvraagt hoe je dat nu echt verkrijgt, zo’n mooie driehoek, kan terecht in de uitgebreide gids op de site. Staat het antwoord daar niet tussen, dan kan iedereen Miss Fiffi als contactpersoon aan MSN Messenger toevoegen. Een prachtig staaltje toegankelijke vorlichting.

Made by Akestam Holst.

, ,