Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Ma Garden Party by Wilkinson: quand c’est court, c’est plus glamour

Als u me vraagt wat mijn favoriete online campagne is, antwoord ik u zonder twijfel Shave Everywhere van Philips (absoluut checken mocht u ‘m nog niet kennen). Met tonnen humor en een klein budget lanceerde de campagne niet alleen de Bodygroom naar de top, maar gaf hij meteen ook meteen ook het startschoot voor de interactieve boom in reclameland (vergeeft u me de hyperbool). Concurrent Wilkinson is dat blijkbaar niet vergeten. Met Ma Garden Party  (gezongen door Simonne Elle Est Bonne) probeert de scheergigant het succes over te doen, slechts lichtjes aangepast in een vrouwelijke versie. Bij momenten grappig (“Quand c’est court, c’est plus classe, et plus glamour devant la glace“), maar geef mij toch maar good old Philips. En u?

Made by Arthur Schlovsky.

, , , ,

1 Discussion on “Ma Garden Party by Wilkinson: quand c’est court, c’est plus glamour”