Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Win uw ticket voor Rock Werchter met Hands Up For Fresh Talent

Wie Buzzing Bees al een tijdje volgt, weet dat ik mijn hart verloren heb aan de Belgische rockfestivals, en meer bepaald aan de Heilige Wei genaamd Werchter. Dat moet PR-bureau Pure zijn opgevallen, want zij wezen me op de nieuwste campagne van reclamebureau Moka, Hands Up For Fresh Talent, een “lanceerplatform voor nieuw muzikaal talent”.  Dat platform is eigenlijk vooral een Facebookwedstrijd waarin je drie startende bands van eigen bodem* naar het podium van een muziekfestival kan stemmen. Door deel te nemen maak je bovendien zelf kans om tickets buit te maken voor Rock Werchter, TW Classic, Pukkelpop of Les Francofolies. Hands Up For Fresh Talent is een initiatief van Randstad en Sonic Angel, het muziekplatform van Maurice Engelen en Bart Becks dat muziekfans betrekt bij alle fases die komen kijken bij de lancering van een groep.

Win een ticket voor Rock Werchter!

De vriendelijke mensen van Pure hebben me niet alleen hun persbericht doorgestuurd, maar ook een donderdagticket voor Rock Werchter om weg te geven via Buzzing Bees. Dat ga ik hier dan ook doen, en in tegenstelling tot Dominiek hoeft u er mij zelfs helemaal niets in ruil voor te geven. Wat u wél moet doen, is me overtuigen waarom u en niet iemand anders de ideale persoon bent om dit ticket te ontvangen. Dat mag via commentaar bij deze blogpost, of foto- of videogewijs op de Facebook-pagina van Buzzing Bees. Let the beast go, u hebt tot  maandag 2 mei middernacht om te reageren.

* Mijn favoriet van de Hands Up For Fresh Talent-wedstrijd? Zonder enige twijfel deze Jerusalem Syndrome.

13 Discussions on
“Win uw ticket voor Rock Werchter met Hands Up For Fresh Talent”
 • Ik verdien gewoon dat ticket omdat het voor jullie het makkelijkst is. Want in tegenstelling tot de meesten, heb ik maar één ticket nodig. Mijn vriend moet namelijk voor 6 maand naar het buitenland voor het werk, dus blijf ik alleen achter. Help mij dus om zoveel mogelijk van huis weg te zijn, en dit te beginnen met het ticket voor Werchter 🙂

 • Ik wil heelheelHEEL erg graag de kaarten winnen voor de donderdag van Rock Werchter. 2 jaar geleden ben ik voor het eerst naar Werchter gegaan voor een dag. Een maand voordat we gingen schoot mijn knie uit de kom, met als gevolg; rolstoel. Ik kan je verzekeren, Werchter in een rolstoel is geen pretje. Vorig jaar in de rerty dus, want door mijn vader en vriend over laten halen dat Pearl Jam echt fantastisch is.
  Nee, ik vind Pearl Jam echt niet fantastisch en ook het feit dat we op de terugweg naar Nederland een lekke band kregen met alle drama als gevolg (5 uur later nog niet weg) maakte het er niet beter op.

  Dus; dit is het jaar dat ik Werchter in mijn hart ga sluiten! Ik ben helemaal weg van Eels, James Blake, SeaSick Steve en natuurlijk onze Anouk, dus de line-up is echt mijn ding. Ik hoophoophoop dus iets te horen, mijn eeuwige dank valt jou ten deel (en natuurlijk een prachtig verslag na afloop, met foto’s!)

 • Spijtig genoeg heb ik geen triestig, meelijwekkend verhaal waarbij de tranen je in de ogen komen en waardoor je vervolgens niet anders durft dan het ticket aan mij geven. Ik zou er natuurlijk gemakkelijk één uit mijn duim kunnen zuigen over zeven kinderen en siamees en zo, maar dat zou te gemakkelijk zijn. Ik zou kunnen smeken, maar menig martelaar was mij voor om te bewijzen dat dat niet pakt. Iets gratis willen verkrijgen met omkoping klinkt ook niet echt logisch en dreigementen uitspreken ligt niet in mijn aard. Daarom heb ik besloten om het gewoon te vragen. Makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien er talloze manieren van vragen bestaan: open vragen, gesloten vragen, lineaire vragen, strategische vragen, circulaire vragen..enz. Na lang tobben en het overlopen van de wikipedia-pagina over soorten vragen heb ik toch maar voor de klassieke ja-nee-vraag gekozen.
  Bij deze: krijg ik dat ticket voor rock werchter, alstublieft?

 • Een pleidooi om naar rock werchter te mogen? Nee daar heb ik nu geen zin in. Uiteraard zijn er duizenden redenen (festivalsfeer, de prachtige line-up, het goudkleurige gerstenat,de tensletjes=) om te gaan. Maar eigenlijk verdien ik dit ticket NIET want mijn agenda staat al bomvol deze vakantie. Toch zou je deze , niet onknappe, jonge student een groot plezier doen met een dagje werchter. Een laatste keer uitzakken voor dat we beginnen te blokken voor de herexamens half augustus:(

  mvg

  Jochen vermeir

 • tja… Ik heb geen straf verhaal.. wat ik op dit moment wel erg jammer vind.. Hoe moet ik u nu gaan overtuigen om die tickets aan mij te schenken? Ik ga ook geen spannend of meelijwekkend verhaaltje verzinnen, dat heeft geen zin….
  Twee jaar geleden ging ik met mijn beste vriendin naar Werchter. Dat was toen ‘de beste dag van ons leven’ … zo vertelde we iedereen.. We hebben daar een geweldige dag gehad – zeker eentje om nooit te vergeten-. Ook vandaag nog halen we dikwijls herinneringen op waarbij we dan diep in gedachte terug wegzinken naar de main stage op de festivalweide in Werchter….
  Helaas is het bij één keer gebleven. Het dure studentenleven is hiervan de schuld.
  Ik ga niet smeken op die tickets.. Maar ik zou een GAT in de lucht springen moest je die tickets aan mij overhandigen !

  Vriendelijke groeten
  Mirthe en beste vriendin Nele.

 • Rock Werchter is het feestje van het jaar! Het is een van de beste festivals in België. Dat kun je niet ontkennen. En dan verwachten jullie dat het mogelijk is om even in een klein vakje uit te drukken waarom IK net degene ben die het ticket verdient en niet de zes personen hier boven mij? Bijna onmogelijk, maar ik zal een poging doen om mijn enthousiasme over te brengen in dit klein vakje.

  Sommigen hier boven mij zijn van mening dat een verhaaltje geen indruk nalaat, maar ik ben het niet met hen eens. Dus, hier komt een saai verhaaltje aan:

  De eerste keer dat ik naar Rock Werchter ben geweest, was ook meteen het eerste festival waar ik heen mocht gaan van mijn ouders. Vier dagen Werchter! Vier dagen niets anders dan muziek, muziek en nog meer muziek! Ik kan mij nog perfect de eerste indrukken van de grote weide herinneren. Nu zijn we ondertussen al zoveel jaar later. Het festival wordt belachelijk duur en ik ben ondertussen ook gaan studeren. Hoe graag ik ook naar het concert zou willen gaan en hoeveel ik er ook voor over heb, maar door de belachelijke duren prijzen kan ik gewoon niet gaan. Wat ik toch wel ontzettend jammer vind, want ik ben inmiddels al bijna 10 jaar (of misschien langer) ontzettend fan van Linkin Park en in al die jaren heb ik hen nog nooit live gezien. Ik kan wel bijna janken nu ze naar Werchter komen, maar ik er niet bij kan zijn. Het dichts dat ik bij het optreden zal zijn, zullen de verhalen zijn van mijn vrienden die wel aanwezig waren tijdens het optreden. Gewoon er nog maar aan denken, maakt mij al half depressief XD

  Soit, het is natuurlijk een mooie line up, met enkele grote namen er tussen. Degene die het ticket wint, zal natuurlijk enthousiast zijn, maar ik ben er zeker van dat mijn enthousiasme die van hen zal overtreffen. En bij deze woorden hoop ik dat ik u genoeg heb overtuigd dat ik de juiste vrouw ben om dat ticket te winnen, naar ‘t festival te gaan en de meeste fantastische dag beleven van deze zomer!!

 • Waarom verdien je een ticket dat €80 waard is, een moeilijke vraag. Om zo iets groots te verdienen moet je toch al ‘ne serieuze (kosteloze) effort’ gedaan hebben de laatste tijd.
  Heb ik zoiets gedaan de laatste maanden? Buiten wat helpen in huis en in de tuin schiet er me niet direct iets te binnen, als dat toch nog zo zou zijn, laat ik het hier nog weten. Waarom verdien ik het dan wel? Omdat ik in tegenstelling tot de meesten hier je blog al een hele tijd volg en niet gewoon jaag op een ticket voor Rock Werchter :). Ik herinner me zelfs nog hoe ik op je blog terecht ben gekomen (eerlijkheidshalve toch zeggen dat ik de datum ff heb moeten opzoeken, ondertussen al geleden van april 2009 blijkbaar).
  Ik studeer marketing en ik moest een casestudy doen over een reclamecampagne. Na wat gegoogle, kwam ik op deze blog en zag ik de reclamecampagne van Pearle waar je een vrouwendouche binnenging, maar je brilglazen dampten aan en je kon niks zien. Dan kreeg je de boodschap ‘Op sommige momenten draag je beter lenzen’ te zien :D. Na nog wat rond te kijken op je blog, vond ik toch niks dat zo simpel maar o zo goed gevonden was als die reclamecampagne voor lenzen en ondertussen staat je blog al 2 jaar bij mijn RSS-feeds en ben ik een trouwe lezer :).

  P.S.: Ik had 16/20 op die casestudy 😉

 • Beste ,

  Wat moet ik doen om dit ticket te winnen?
  Mss éens beginnen , met te vertellen hoe graag ik dit jaar zou gaan,
  al die ideale namen op de fiche ‘ kings of leon , anouk , bruno mars , linkin park , the arctic monkeys , black eyed peas’ maar waarschijnlijk ben ik niet de enige die zo denkt,wel te verstaan.
  Die tickets worden elk jaar duurder , dat maakt je altijd dat beetje zuurder ..
  als het weer bijna zo ver is en je loopt het bijna mis .
  Misschien een beetje met mijn spaarvakentje sparen,
  jammer dat het dit jaar voor werchter geen cengskes kan baren.
  De tickets zijn ook weer allemaal de deur uit , laten we dat ook hopen voor deze kleine spruit .
  Mijn laatste festival was 2 jaar geleden, enkele dagen voor het festival een gekneusde rug opgedaan,
  paar dagen later toch een dagje opgegaan .
  Een echte die hard zoals je ziet , dus -oh boy- vergeet me niet!
  Ook het jaartje daarvoor was het niet zo prettig , terwijl ik stond te feesten op de wei ..
  kreeg ik een droef telefoontje ,dat maakte me niet zo blij .
  Die nacht treintje op ,festival een dikke flop !
  Desondanks ,zijn festivals de beste tijd van het jaar , zolang je niet flauwvalt en het allemaal meemaakt weliswaar .
  Kan ik weer staan aanschuiven voor ‘ een bekertje macaroni met kaas zonder ham alsjeblieft ‘ ,
  met veel liefde wordt dit potje overgebriefd.
  Maken ze mijn dag goed door te zeggen dat er helemaal nog geen ham inzit ..
  gevolg ; een lekkere beker met macaroni en enkel kaas in mijn bezit.
  Op de camping misschien weer een spanjaard als buur ,
  altijd handig voor dat beetje cultuur.
  Hopelijk ben ik terug te vinden op een eerste rij of in de rug van mijn vriend .. in de lucht, dan herken je me op tv en denk je ‘hé die maakte ik blij’ – zucht – ( Van contentement hé vent! ;] ) .
  Wie weet word ik wel de boezemvriendin van anouk en stel ik je even voor ,
  is dit geen goed nieuws op u ‘talloor’ ?
  Misschien kan je nu even bezinnen , en ben je zo lief me dit ticket te laten innen ?
  Alvast een dikke zoen , je kleine kapoen .

  -x

 • Dank jullie allen voor jullie uitgebreide deelnames, maar er steekt er toch eentje met kop en schouders bovenuit. Speciaal voor de gekneusde rug, de dikke flop, de mooie rijmelarij en natuurlijk de finale dikke zoen: jij hebt een ticket gewonnen!

  Tot op de weide Hanne!

  Nicolas

 • Omdat ik Linkin Park sowiso ooit eens wil gezien hebben net zoals greenday vorig jaar.
  Het was trouwens mijn opblaaspop (Bonita) die op het podium mocht tijdens Greenday ( heb er fotografisch bewijsmateriaal van want ze is ondertussen gesneuveld op Groezrock :p ). Op de site van werchter was er ook een fotowedstrijd en ik werd toen 2e met mijn foto van de opblaaspop dus hopelijk lukt het deze keer wel? 😉