← Terug naar de startpagina

Win je Hyundai i30

Hoe kan je een wedstrijd waarin je een wagen kan winnen net dat tikkeltje extra meegeven? Simpel: je laat de gewonnen wagen door een helikopter droppen op een door de winnaar bepaalde plaats.
Hyunday i30
Gotta love this! Op Ik wil een i30 kan je een Hyundai bache aanvragen, waarmee je de landingsplaats van je helikopter kan claimen. De leukste en de meest populaire plek winnen beide een wagen. Heel erg sterke virale campagne van Duvall Guillaume. Spijtig dat het bijbehorende reclamefilmpje wat tam is.
Ik wou meteen een zeil gaan plaatsen onder de leeuw naast mijn werkgever, maar jammer genoeg was iemand me al voor… Iemand een ander leuk plekje in gedachten?
Via de knappe Clo Willaerts.

, ,

gepost in Viral 3 commentaren
3 Commentaren.
 1. Bobex zegt:

  Bijzonder omslachtig die campagne. Eerst vraag je een vlag (of ‘landingsbache’) via de site aan. Daarna claim je een landingsplaatsplaats ergens in België (bv. uw tuin, voetbalveld, schoonmoeder, …). Je ontvangt de vlag en maak foto’s van uw gekozen plaats, met de vlag, en daarna markeer je de plaats op een landkaart (Google Maps) op de site.

  Lees:
  http://www.belgablog.be/nederlands/hyunda-3i-originele-omslachtige-virale-marketing-campagne-helicopter/

 2. phase zegt:

  Wat vindt je van mijn landingsplek: http://phase.wileeni30.be/ – de enige bache op de tarmac van een Belgische luchthaven! *pronk pronk* Al zou het wel wat lastig kunnen worden de toestemming te krijgen om met een civiel toestel in het luchtruim van de luchthaven even een auto te gaan droppen.. Achja anders mogen ze hem altijd nog opsturen met OZ588 ICN-JFK-BRU, as good a landing as any! 😉

 3. Mitsubishi On Your Mark: Copycat? | Buzzing Bees zegt:

  […] geeft Mitsubishi Motors 38 van deze wagens weg in een campagne die verdacht veel weg heeft van de Hyundai i30-campagne van vorig jaar. Maar beslist u vooral […]

Plaats uw commentaar:

Opgelet: Commentaarmoderatie is ingeschakeld en
kan uw commentaar vertragen.
Commentaar opnieuw doorsturen is niet nodig.