Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Wave your hands in the air, like you just don’t care

Publicis & Hal Riney verbluffen met een indrukwekkend staaltje navigatie. Wie een webcam bezit, kan door hun website navigeren door met zijn handen te zwaaien. Ik kan het hier jammer genoeg niet meteen uitproberen. Wie heeft er een webcam en kan dat wel?

Publicis_Hal_Riney

Via

, ,

3 Discussions on
“Wave your hands in the air, like you just don’t care”
  • Ik heb het geprobeerd en het werkt best ok, alleen was ik wel meer met navigeren bezig dan met het bekijken van de content. Ik denk dat daar het grootste gevaar ligt. Het is wel heel erg cool gemaakt.

  • Thanks, ik heb het zelf nog steeds niet kunnen proberen. Wat dat gevaar betreft: surfers die de content willen zien, zullen waarschijnlijk alsnog naar de traditionele versie grijpen. De webcamnavigatie is eerder een gadget vermoed ik.