← Terug naar de startpagina

Wait less with Waitless.org

Ben je het beu tijd te verspillen aan domme dingen? Op Waitless.org leer je hoe je in een recordtijd je T-shirt kan uittrekken, je veters knopen en – mijn persoonlijke favoriet – een ei pellen (10 seconds flat: respect!).

Waitless.org is een promosite voor de telecomoperator Sprint, naar eigen zeggen de enige operator waar je onbeperkt kan beginnen bellen vanaf 7 a.m. in plaats van 9 a.m. Dat bespaart je 2 uur per dag wachten om te bellen, of omgerekend 4 jaar wachten op een heel leven. Ander leuk gadget op de website is dat je zelf kan berekenen hoeveel tijd je in je leven verprutst aan volkomen nutteloze dingen. Alhoewel, leuk, dit had ik toch liever niet geweten:

waitless

Wie dat wil, kan op de YouTube-pagina zelf tijdsbesparende tips posten. Doe-het-zelvertips boomen momenteel blijkbaar, zie ook het 5 minutes project alhier.

, ,

2 Commentaren.
  1. Buzzing Bees » Blog Archive » Sprint biedt de juiste Tools for Love zegt:

    […] geslaagd als de ander. Telecomoperator Sprint (die ons in een niet zo ver verleden al trakteerde op deze leuke campagne) geeft een geslaagde aftrap met Tools For Love, een liefdesdoos met twee leuke […]

  2. Sprint: Instinct betaalt voor user generated content | Buzzing Bees zegt:

    […] de Amerikaanse mobiele operator die ook al opviel met deze campagne, scoort opnieuw flink wat buzz. De operator betaalt 20 dollar aan de eerste 1000 personen die een […]

Plaats uw commentaar:

Opgelet: Commentaarmoderatie is ingeschakeld en
kan uw commentaar vertragen.
Commentaar opnieuw doorsturen is niet nodig.