Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Train je vingers met Center Parcs

Duval Guillaume speelt in op de mij totnutoe onbekende YouTube-trend Finger Dancing met een eigen clipje van de mij even vreemde Nederlandse Finger Dancing-expert Yusuf Aboker, lid van Zinloos Gefilmd.


 Onder het motto “Train je vingers” moet het filmpje bezoekers lokken naar bungalowrace.com, een actie van Center Parcs die snelle boekers beloont met cottages aan stuntprijzen.

CenterParks

Leuk filmpje en leuke trend die nog niet is opgepikt door andere marketeers. Net daarom vind ik het dan ook wat spijtig dat het vingerdansen niet helemaal is doorgetrokken over de hele campagne. Ik zag het al zo voor me na het bekijken van de clip.

Getipt door Pietel.

Update: Even more fun with fingers:

, , , , ,