← Terug naar de startpagina

Stop Writing on my Wall by the Social Media Addicts Association

U hebt het vast ook al gemerkt: sociale media zijn verslavend. De eerste maanden Facebook zijn stresserend (waarom heeft die #%*$ meer friends dan ik?), als je een dagje niet Twittert voel je je schuldig… Gelukkig richtte Jerry daarom de Social Media Addicts Association op, bereikbaar via de website Stop Writing On My Wall. Daar kan je je eerste stapjes zetten tegen je verslaving, coole t-shirts kopen om je te outen en een petitie tekenen tegen sociale media.

Gelukkig is de Social Media Addicts Association (vooralsnog) een virale campagne voor de Sony Vaio-laptop, die “niet goedgekeurd is door de S.M.A.A”. Ik had graag nog een tikkeltje meer content op de website gezien, maar toch two thumbs up voor deze grappige campagne (en een extra heads up voor het realistische snot van het meisje in bovenstaande filmpje).

Made by het Belgische NASCOM.

Meer filmpjes na de klik!

, , ,

1 Commentaar.
  1. Meid snottert tijdens vergadering Social Media Addicts Association | Reclamewereld zegt:

    […] De Social Media Addicts Association vergadert o.l.v. Jerry, en iedereen heeft het erg moeilijk. Zie ook een meid spontaan snotteren. Of worden we hier soms bij de neus genomen? Via BuzzingBees. […]

Plaats uw commentaar:

Opgelet: Commentaarmoderatie is ingeschakeld en
kan uw commentaar vertragen.
Commentaar opnieuw doorsturen is niet nodig.