← Terug naar de startpagina

Pepsi maxi IT: verschrikkelijk verslavend

Wat kan er nu in godsnaam verslavender zijn dan met grijpkranen spelen op de kermis? Gratis met grijpkranen spelen op het internet natuurlijk! Na de levensgrote vier op een rij van vorig jaar, heeft Pepsi Max duidelijk besloten een stapje verder te gaan met Pepsi Max IT, een volledig live grijpkranenspelletje.

Pepsi Max

Na je ingeschreven te hebben (via een formulier of via het hippe en ultrasmoothe Facebook Connect), wacht je geduldig af tot een van de grijpkranen vrijkomen. En dan is het jouw beurt. Je ziet de door jou bestuurde grijpkraan live via webcam duiken naar een van de beertjes. Ieder beertje stelt een andere prijs voor.

Pepsi Max

Extra kansen krijg je door vrienden uit te nodigen. En dat doe je, want dit spel is verschrikkelijk verslavend.Voeg daar nog het virale effect van het relatief nieuwe Facebook Connect aan toe, en dit wordt gegarandeerd een hitje. In iedere box zit trouwens een finaleticket. Wie dat te pakken krijgt, mag tijdens de finale een reuzekraan van maar liefst 8 meter hoog besturen en maakt zo kans op een van de hoofdprijzen. Lovin’ it!

Made by ProximityBBDO, dat trouwens een interessante making of heeft gepost.

Hat tip to Stéph!

, , , ,

2 Commentaren.
  1. Duvpiet zegt:

    Nog nooit zo iets dwaas gezien.
    We zijn al geen cola-drinkers maar pepsi zal nooit of te nimmer bij ons binnekomen

  2. The prototype project goochelt met Facebook Connect | Buzzing Bees zegt:

    […] Pepsi Maxi-it maakte een tijdje geleden al handig gebruik van Facebook Connect om zijn viraliteit te verhogen, maar haalde er nog niet alles uit wat er in zat. Dat doet The Prototype Experience wel. De site, een campagne voor het computerspelletje The Prototype, vermengt beelden uit de game met jouw Facebook-gegevens en die van je vrienden. Het resultaat is beklemmend echt. […]

Plaats uw commentaar:

Opgelet: Commentaarmoderatie is ingeschakeld en
kan uw commentaar vertragen.
Commentaar opnieuw doorsturen is niet nodig.