Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Oasis: Run Cactus Kid Run!

Mother London heeft een prachtige 360° aan haar reeds indrukwekkende palmares toegevoegd voor het drankje Oasis. Meet Cactus Kid, een cactusman die niet tegen water kan (maar verlekkerd is op Oasis) en op de vlucht moet slaan wanneer hij zijn vriendinnetje zwanger maakt.

<

De bovenstaande spot is de start van een wilde roadmovie doorheen de Amerikaanse Bible Belt, opgeknipt in talloze reclamespots. Je kan de tot nu toe verschenen reclamespots evenals een prachtige trailer bekijken op Run Cactus Kid Run, waar je eveneens kan stemmen op de afloop van het liefdesverhaal.

Cactus Kid

Mother London is daar evenwel niet gestopt. Ook de moeder van het vluchtende liefje heeft zich in het verhaal gemend met Mothers Against Cactus Kid (M.A.C.K.). Ze roept surfers op een petitie te tekenen tegen Cactus Kid, plaatste een poll online die uitzoekt wat er met Cactus Kid moet gebeuren na zijn arrestatie en verwijst door naar Find Cactus Kid, het opsporingsbericht van de politie. Daar kan je Cactus Kid mee helpen zoeken op Google Maps en zo kans maken op 2000 dollar.

Cactus Kid

Het geheel is natuurlijk overgoten met een sociaal sausje, bestaande uit een Flickr-account, een MySpace-profiel en fake sites die her en der nog zullen opduiken. Now that’s entertainment!

, , ,