Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Lotus: Just One

Made by Les ouvriers du paradis en Akama Studio (de studio die ook al Wilkinson’s Fight for kisses maakte en Kit-Kat’s Ultimate Break).

, ,

4 Discussions on
“Lotus: Just One”
 • lotus just 1 is perfect wc papier proficiat

  roels patrick
  st ursmarusstraat38b5
  9200 baasrode

 • Waarom die verandering Lotus Just1 ????? Was toch perfect en uniek !!!! Waarom bestaan de vellen eerst uit 6-laags toiletpapier en nu sinds kort maar uit 5-laags toiletpapier ? Ik kan het bewijzen met de teksten op verpakkingen ! Men vermeld 1 vel is zelfs voldoende, oke met 6-laags wel maar niet met 5-laags toiletpapier ! Van waar die verandering ? Ik vind dit bedriegelijke praktijken, mensen denken dat ze het zelfde papier kopen als anders de prijs is het zelfde maar de rollen zijn minder dik en minder stevig als ervoor ! Sla de prijs dan een beetje op en laat het toiletpapier zoals het oorspronkelijk was !Een goede raad van een klant die normaal jullie toiletpapier koopt !!! Familie Verschueren

 • ik heb toiletpapier gekocht lotus just 1 wordt 100 procent terugbetaald staat er op de folder van de spar maar waar moet ik de rekening naar toe sturen? Er staat geen adres vermeld graag het adres waar ik het naar toe kan sturen ?
  dank bij voorbaat

 • Vandaag kocht ik 6 rollen Lotus Just 1 in de Colruyt. Toen ik ze thuis uit de verpakking haalde, viel me onmiddellijk op dat de rollen dunner waren dan anders. Normaal koop ik een verpakking 6 + 2 gratis in de Spegelaere. Ik zette ze op mijn keukenweegschaal en wat blijkt? De oude rol weegt 135 gram, de nieuwe 109!!! Een verschil van 26 gram per rol. Men steekt dus eigenlijk maar 5 “oude” rollen in een verpakking, maar je betaalt er wel 6. Toen ik naar de klantendienst wou schrijven en op de verpakking keek, bleek dat in kleine lettertjes er geen 6 lagen, maar slechts 5 gebruikt worden. De klantendienst is bovendien noch telefonisch, noch per e-mail bereikbaar. Ik voel me bedrogen, dit is niet echt klantvriendelijk.