Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Iedereen interieurarchitect met Mydeco

Niets zo moeilijk als je eigen huis inrichten. Past die zetel wel in die hoek? Gaat die grote tafel niet teveel ruimte opeisen en gaat dat behangpapier wel bij de rest van mijn meubels passen? Je kan de hulp inroepen van een getalenteerde professional, of je kan het op je eentje proberen. Voor die laatste avonturiers is er nu mydeco.com, een nieuwe, very web 2.0 startup. Mydeco is een Londense interieurwebsite met een uitzonderlijk gebruiksvriendelijk 3D visualisatieprogramma.

Mydeco

Gebruikers kunnen er op eenvoudige en nauwkeurige wijze hun eigen woonruimtes nabootsen of een foto opladen, die volplaatsen met meubels en hun project vervolgens vanuit alle mogelijke hoeken in 3D bekijken. Wat Mydeco zo uitzonderlijk maakt, is dat je echte, bestaande meubels in je 3D-design kan plaatsen afkomstig uit meer dan 500 interieurwinkels waaronder ook Ikea. Mydeco verkoopt zelf geen producten, maar overleeft op commissies voor items die worden verkocht wanneer ze gebruikers doorverwijzen naar een van de meubelzaken.

Mydeco

Ook de gebruikers van de website kunnen in de winst delen. Wie namelijk een project op de website aanmaakt en dit toegankelijk maakt voor het publiek, krijgt eveneens een commissie telkens iemand iets aankoopt uit dit design. Daardoor staan er al verschillende user generated designs op de website, waar je ter inspiratie door kan browsen op basis van stijl, kleur of prijsklasse. Eentje om te bookmarken…

Via

, , , ,