Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Hubba Bubba Guerrilla

Kauwgummerk Hubba Bubba maakt voor deze Duitse guerrillacampagne handig gebruik van andere bestaande outdoors.

Hubba Bubba1

Leuk gevonden en opvallend, al kan ik me inbeelden dat niet iedereen hier even blij mee was.

HubbaBubba2

Made by BBDO Dusseldorf

HubbaBubba3

Via

, ,

4 Discussions on
“Hubba Bubba Guerrilla”
  • Ik gok op zonder. Al die toestemmingen verzamelen zou onmogelijk zijn, en de gedupeerden hebben er zelf niet veel bij te winnen. Vraag is dan dus: hoe lang zijn ze blijven hangen?

  • Dit is volgens mij een goeie guerrilla stunt. Naar mijn mening, kunnen de betrokken adverteerder toch van de aandacht meegenieten. De bedoeling is idd kort en krachtig en hup, consumenten geloofden hun ogen niet, of hebben de actie net gemist en verlangen naar meer
    NICE!