Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

eBay-account gehackt

WTF? Deze morgen in mijn mailbox:

eBay

Er zijn aanwijzingen dat een derde persoon zonder toestemming uw eBay-account heeft gebruikt om objecten te verkopen.
Om de veiligheid van uw account te waarborgen, hebben we uw eBay-wachtwoord en de veiligheidsvraag uitgeschakeld. Dat betekent dat u zich op dit moment niet op de gebruikelijke manier bij eBay kunt inloggen.

Wat gebeurt er met de ten onrechte geplaatste aanbiedingen?
U kunt er zeker van zijn dat uw eBay-account nu weer beschermd is. We hebben alle aanbiedingen verwijderd die ten onrechte via uw account zijn geplaatst. De kosten die bij het plaatsen van de aanbiedingen zijn afgeschreven, hebben we weer teruggestort.
Als u van andere leden vragen krijgt over deze ten onrechte aangeboden objecten, kunt u hen vragen om contact op te nemen met onze Customer Support.

Geen idee wat ze via mijn account verkocht hebben. Maar mocht u deze nacht een kat in een zak van me gekocht hebben, mijn excuses, it wasn’t me! Iemand nog ervaring met hackers bij eBay?

,

5 Discussions on
“eBay-account gehackt”
  • Dit is dus phishing, dus niet op reageren er heeft niet plaatsgevonden maar ze willen je gegevens om je account daarmee te hacken. oppassen dus!

    gr ric

  • Nee hoor, dit is geen phishing maar een hack. Deze e-mail is echt verzonden door eBay. Mijn eBay-account was vanmorgen geblokkeerd door de eBay-staff. Ik heb een nieuw wachtwoord moeten aanmaken op eBay om opnieuw toegang te krijgen en heb op aanraden van eBay eveneens het wachtwoord van mijn Hotmail aangepast.

  • Als ik jou was, zou ik dan eBay rechtstreeks contacteren via de klantendienst. En je wachtwoord bij Hotmail meteen veranderen.

  • Ik heb net hetzelfde voor gehad. Deze mail drie maal ontvangen in 2 weken : resultaat : geen toegang meer tot m’n account. Ik ben het echt beu, beu, beu -> Telefonisch contact opgenomen met eBay -> na een tiental minuten wachten -> Sorry, maar wij kunnen u niet verder helpen, gelieve een mail te sturen naar …
    Dit begint echt te stinken !!!