Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Delhaize laat vuurwerk knallen in Google maps

Nog een allerlaatste interactieve Kerstkaart, ditmaal van Delhaize. Op de website van het grootwarenhuis kan je het adres van je bestemmeling invoeren, waarna die een kerstkaartje ontvangt waarin hij vuurwerk ziet boven de satellietbeelden van zijn huis (in theorie, in praktijk eerder van zijn wijk).

Delhaize

Eenvoudig concept, maar het is wel de allereerste visueel aantrekkelijke toepassing van Google Maps die ik tot nu toe ben tegengekomen. Mocht u er andere kennen: leave a comment…

Made by Agency.com

, ,

5 Discussions on
“Delhaize laat vuurwerk knallen in Google maps”
  • ik ben vaste klant van jullie maar je zou mr best stoppen met vergelijkende prijzen met de aldi–de smeltkazen van jullie bv zijn in vergelijking met de aldi niet te openen—test maar es uit—voor jullie een ander warenhuis bekritiseren kijk es in eigen boezem aub of ik ga mijn vertrouwen in jullie verliezen paul antw

  • geef je es een seintje wanneer verpakking zonder schaar mr op norm.manier kan geopend worden,?

  • ok gelukkiglijkheb ik mijn tanden nog nu carrefour er zo goed als uitligt ,zal ik maar achter ander grootwarenhuis o zoek gaan en wie weet kom ik weer bij aldi of lidl weer terecht