Buzzing Bees

Dagelijkse Dosis Creatieve Communicatie

Dan Dunn’s Paintjam

De eerste minuten denk je: “ok,zo speciaal is dit videootje nu ook weer niet”, en dan opeens: boem pats! Zelfs als je bandbreedte maar een videootje per maand toelaat, let it be this one… Ongelooflijk!

Via

, , ,

4 Discussions on
“Dan Dunn’s Paintjam”
  • Ik begrijp niet hoe hij het doet! Je moet niet alleen de dingen ondersteboven doen, maar ook nog in je hoofd vanop afstand kunnen zien.!.!.!.
    ONGELOOFLIJK – PRACHTIG!!
    Een echte meester!

  • Het mooiste filmpje. Kliederzak. Duurt het nog lang, wegklikken of nog maar even wachten. Nog heeel even dan. Wat ben ik blij dat ik twijfelde.
    Wat ontzettend goed. Wat een artiest, wat een kunstenaar.

  • Wow….. is echt goed hoor, ik dacht de eerste minuut dat het een draak werd, maar het is echt een kunstenaar !!! allen wat wel jammer is is dat hij in de laatste sec. een beetje gaat kliederen dat vind ik wat minder, maja voor de rest echt WONDERFULL