← Terug naar de startpagina

The Kimberlizer: de snelste zelfpromotie ooit

Voor de Noorderburen: lees eerst het verhaal van Kimberley Vlaeminck. Het onfortuinlijke meisje dat 56 sterren op het gezicht getatoeëerd kreeg, werd op een dag tijd een ware hype in Vlaanderen. Kimberley’s Netlogpagina wordt volgeschreven, de hashtag #kimberley is razend populair op Twitter, en reclamebureau Famous springt meteen op de kar met The Kimberlizer, een zelfpromotie waarin je met behulp van je webcam 56 ongevraagde foto’s op je gezicht kan aanbrengen. Leuk gevonden, maar vooral waanzinnig snel. Petje af.

Kimberlizer

, , ,

Comments

 1. Jolly says:

  Op zijn minst een heel maar dan ook heel vreemd verhaal.
  Kan me niet voorstellen dat iemand 3 tato’s vraagt en dan niet merkt dat er 56 worden gezet.Ook raar dat ze zich nu ineens lelijk vind, drie sterren hadden haar ook echt niet mooier gemaakt!

 2. [...] The agency Famous even came out with the ‘Kimbelizer‘ app, or checkout some screenshots here if the App would be [...]

 3. Frederic says:

  De reden dat ze niet gemerkt heeft dat er meer dan 3 sterren zijn geplaatst is omdat ze “in slaap was gevallen”

 4. Hank224 says:

  Net als het blondje hier boven(die niet eens haar gezicht op de juiste plek kan houden) heeft kimberly ook het iq van een stoeptegel; als je een tattoo naast je oog wilt, is het best raar dat iemand op je kin bezig is.
  Net als het verhaal dat de tattoo 2 cm diep zit, mijn huid op my gezicht is niet eens zo dik. Op mij voorhoofd zit je allang in mijn schedel.

 5. Sophie says:

  In slaap vallen??
  Ikzelf heb verschillende tattoo’s op minder pijnlijke plaatsn, maar in slaap vallen???

 6. krrisis says:

  hmja, ze zijn wel zwaar afgestraft in De Zevende Dag – hadden ze net iets beter moeten voorbereiden, beetje pijnlijk