← Terug naar de startpagina

Even off topic

Ik probeer mijn bronnen systematisch te vermelden. Ere wie ere toekomt. Sommigen doen dat systematisch niet. Schrijven je post klakkeloos over, inclusief je scans, links en flauwe humor. Met bronvermelding streelt dat mijn ego. Zonder bronvermelding maakt dat me nijdig.

gepost in Off topic Comments

Comments

 1. Etienne says:

  Iedereen maakt gebruik van meerdere bronnen en dat kunnen wel eens dezelfde zijn. Weblogs vertonen zeer vaak publicatie van stukken rond dezelfde periode. Dat valt niet te voorkomen. Maar wat betreft de case omtrent de Gazet van Antwerpen heeft u helemaal gelijk. Het is niet netjes en de bronvermelding is toegevoegd. Mijn excuses, ik zal er meer aandacht aan besteden. De link is geplaatst. Kunnen we deze topic als opgelost beschouwen en verwijderen?

 2. Nicolas says:

  Dank je wel voor je rechtzetting én je open antwoord, Etienne.
  Ik beschouw dit topic dus als gesloten. Of toch bijna,
  want ik zie dat je mijn comment van je blog hebt verwijderd. Ook dat vind ik niet zo netjes. Draait bloggen niet juist om openheid?

 3. Etienne says:

  Nicolas, dat snap ik. Maar mag ik als beginner niet af en toe een foutje permitteren?

 4. Nicolas says:

  Tuurlijk mag je dat, Etienne. Ook al ben je niet zo’n grote beginner ;-) Het is jouw blog, je zegt of verwijdert er wat je wil. Net als ik hier.

 5. Etienne says:

  Okee. Prima.